Хотел Свети Стефан

Находящ в цеентъра на Несебър - един от най-прекрасните градове в Европа, хотел Свети Стефан предоставя стаи с кабелна телевизия и безплатна Wi-Fi връзка. Хотелът е близо до пристанище Несебър и се стига до там през антични римски стъпала.


Повечето от стаите на бутиков хотел Свети Стефан са с гледка към Черно море и яхтеното пристанище. Всички те имат персонален санитарен възел с безплатни тоалетни принадлежности. На стените на всяка от стая има картини на наши художници. В лоби бар също може да се насладите на картини, които се сменят  ежемесечно.


Настанените в хотела могат да хапнат пикантни ястия в ресторанта или да  се порадват на освежителни напитки от бара на верандата.
Хотел Свети Стефан притежава сауна и хидромасажна вана за възстановяване на настанените. Той предоставя и фитнес център за тези, които желаят да потренират.


В Несебър можете да посетите много исторически забележителности, много известни църкви, включително параклиса Свети Стефан, изграден през 10-ти век. Единственият плаж на Несебър е на сто метра от хотела.


Предлагат се транспортни услуги и рентакар на автомобили.
Античният амфитеатър е само на няколко метра от хотела. През летните месеци можете да се забавлявате с шоу програми и театрални изпълнения.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/444_attach_3557_normal.jpg