Хотел Мариета Палас

Хотел Мариета Палас се намира в близост до търговските улици на град Несебър и само на няколко метра от най-живописен черноморски плаж.


Условията с които ще ви обгради този съвременен хотел са козметичен салон, магазин за сувенири и безплатен подземен гараж. Хотел Мариета Палас предоставя също боулинг писти, билярд и други игри, денонощен коктейл-бар и дискотека, в която може да слушате различни видове музикални парчета.


Спа центърът на хотел Мариета Палас осигурява седем стаи за целебни масажи, джакузи за 10-12 души, турска баня, инфрачервена сауна, сауна, парна баня, солариум и място за отмора.

Съвременният фитнес център предоставя пълно окомплектоване, което е подходящо както за професионалисти, така и за  начинаещи.


Главният ресторант на хотел Мариета Палас има капацитет от 200 места и предоставя питателна европейска кухня и оркестър на живо, на които настанените могат да се насладят в модерна обстановка.
 
В денонощният коктейл-бар се поднасят свежи напитки и има лятна веранда. Настанените могат да отмарят в летния бар или Скай бара, находящ се край плувния басейн на покрива на хотела.


Несебър е на няколко километра от международното летище Бургас и отстои в непосредствена близост до Слънчев бряг.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/444_attach_3563_normal.jpg